1. Pomoc na zlomené srdce

V dotazování nelze pokračovat, na stránce je chyba.Přejít na chybu
Snad každý někdy zažil "zlomené" srdce. Samotné "srdce" je sval a nedá se zlomit, každý kdo však "přežil" rozchod, rozvod, zradu, lež, křivdu, ví, jak "moc" to bolí. Najednou je člověka půlka.

Mnoho lidí pak udělá v tomto stavu, který je, troufám si říci, jednou z největších bolestí, nějakou "pitomost" - bohužel někdy i tu smrtelnou. Je to totiž "bolest", na kterou zatím neexistuje lék v podobě "pilulky", "obvazu" nebo "chirurgického zákroku".

Ráda bych Tě/Vás proto požádala, abys/te vyplnil/a tuto krátkou anketu o tom, co Ti/Vám pomohlo jako "První pomoc na zlomené srdce", abych následně z toho mohla zpracovat "anekdotický" článek, který však může pomoci mnohým srdcím a který uveřejním na svých webových stránkách.

Z vlastní zkušenosti vím, že zlomené srdce může člověka potkat v jakémkoli věku a to včetně toho, když je vám teprve 10 let (a ne nebolí to méně než ve 30! - poznámka pro rodiče, kteří už "zapomněli" a mají doma malého "romantika/romantičku").

Děkuji moc. Za všechna srdce <3.

Věrka Klimšová
Jsem:*
Je mi:
Jako 1. Pomoc, když jsem měl/a zlomené srdce mi pomohlo (více možností):
(Tuto otázku je nutné si položit, abychom mohli znovu plně důvěřovat, jít do "toho" naplno a nenechávat si zadní vrátka, protože stát se může cokoliv - např. když někdo zemře).
Zmáčknětě !UKONČIT PRŮZKUM! Děkuji moc za váš čas a cenné informace! Za všechna srdce Věra Klimšová