Staň se rozhodčím i ty !!

Dotazník není správně vyplněn, opravte prosím chyby.Přejít na chybu

ŠESTÍKŮV KVÍZ Č.3




Ahoj kamarádi, 



jsem moc rád, že jste opět otevřeli můj kvíz, a pokud jsi přišel poprvé, tak vítej!
V minulém kvízu jsme navštívili řadu krásných památek, doufám, že Vás všechny nadchnuly stejně jako mě, a že už jste je všechny navštívili. Pokud ne, věřím, že jsem Vám aspoň vštípil chuť památky navštívit. 

Ale teď už z jiného soudku. Musím se Vám pochlubit, pokročil jsem ve své studii  florbalu, v minulém týdnu jsem zhlédnul řadu zápasů na videu samozřejmě. Bylo to velmi poučné, ovšem nějak mě tam iritovali takoví človíčci v červeném či žlutém dresu a vydávali takové pisklavé zvuky. No Vám to bylo tak příšerné, málem jsem si vzpomněl na to, že jsem lev a chtěl jsem je sežrat. Nakonec jsem se dozvěděl, že to jsou rozhodčí, kteří hlídají regulérnost hry. To je záslužná práce, takže jsem jim tu nadměrnou pisklavost odpustil a dokonce jsem se s jedním setkal a vyptávám jsem se ho na různé informace. 

A to už se dostáváme k dnešní výzvě, kdy mě zajímá, jak jste na tom s pravidly vy! Je to trošku složitější kvíz, ale věřím, že to zvládnete a mladším pomůžou rodiče, nebo ještě lépe, tento kvíz si vyzkouší i rodiče a tím, že se zúčastní mohou získat body pro svoji ratolest a jeho tým. 

Tak bystrou mysl!


ŠESTÍK 
(v případě nezájmu uvést tvé jméno nemusíš, ovšem nebudeme ti moci připsat body do soutěže).
(v případě, že nejsi členem nevadí, zapiš do této otázky slovo: HRA)