Nový seznam průzkumů a další novinky v platformě

Představujeme Vám novinky v platformě Click4Survey. S inovovaným uživatelským rozhraním a novými funkcemi se aktuálně setkáte při přihlašování, v seznamu průzkumů, při tvorbě nových průzkumů a správě účtu uživatele.

Nový seznam průzkumů

Přepracovali jsme seznam průzkumů pro efektivnější práci s projekty. Kompaktnější zobrazení a rychlé hledání spolu s možností třídit průzkumy do složek Vám pomůže lépe se orientovat ve Vašich projektech.

Nový seznam průzkumů

Třídění průzkumů do složek

Nově si můžete vytvořit sadu složek, do kterých si roztřídíte průzkumy. Složky s průzkumy můžete sdílet i mezi kolegy ve Vaší firmě. Jednoduše vytvořte novou složku a přetáhněte do ní požadované průzkumy.

Třídění průzkumů do složek

Dvoufaktorové ověřování přihlášení (2FA)

Odpovědi Vašich respondentů mohou obsahovat citlivá data. Proto nabízíme možnost zvýšit zabezpečení Vašeho účtu pomocí dvoufaktorového ověřování. Při přihlašování budete vyzváni k zadání 6místného kódu s omezenou platností, vygenerovaného ve Vašem mobilním telefonu pomocí ověřovací aplikace.

2FA přihlašování

Tvorba průzkumu a nové šablony dotazníků

Proces tvorby nového průzkumu jsme zjednodušili a připravili jsme nové vzorové šablony dotazníku pro rychlý start.

Nové šablony dotazníků

Nová správa uživatelského účtu

Správa účtu uživatele byla kompletně přepracována. Podrobnější popis najdete v naší nápovědě v kategorii Můj účet.

Nové týmové plány

Přinášíme nové týmové plány BASIC+ a PROFESSIONAL+, které nabízejí přístup k průzkumům více uživatelům ve Vaší organizaci. Práce v týmech, dříve dostupná jen v podnikovém plánu ENTERPRISE, je nyní k dispozici i v plánech BASIC a PROFESSIONAL. Podrobnější popis najdete v naší nápovědě v kategorii Správa uživatelů.

Publikováno: 13.08.2022