Propojte Vaše systémy s Click4Survey API a automatizujte sběr zpětné vazby

Pomocí API můžete jednoduše napojit sběr zpětné vazby v Click4Survey do procesů ve Vaší firmě. Zasílání dotazníků respondentům i vyhodnocení odpovědí tak probíhá zcela automaticky.

Co je vlastně API?

Click4Survey API (Application Programming Interface) je soubor funkcí v platformě, který je využíván programátory v rámci vývoje software. Umožňuje tak propojit interní systémy ve firmě s platformou Click4Survey, a to zcela nezávisle bez nutnosti spolupráce s naším IT. Jedná se vlastně o sadu webových stránek, určených pro komunikaci s jiným softwarem.

API akce

API akce jsou funkce platformy Click4Survey, které můžete volat z Vašich systémů. Můžete přidat nový kontakt na respondenta, odeslat e-mailové pozvánky nebo třeba stáhnout data odpovědí vyplněného dotazníku.

Webhooky

Webhooky nabízejí možnost definovat v Click4Survey URL adresu pro zpětné volání, ke kterému dojde v případě, že nastane v Click4Survey nějaká událost (třeba když respondent vyplní dotazník). Na této adrese pak můžete tuto událost zpracovat a stáhnout data odpovědí vyplněného dotazníku voláním API akce.

K čemu API využít?

Pokud provozujete e-shop, jistě již využíváte nějaké API pro propojení s platebním portálem nebo fakturační službou. Jednoduše můžete do procesu dokončení objednávky přidat i zaslání dotazníku spokojenosti a automatizovat zpracování získané zpětné vazby pomocí Click4Survey. Přímo v platformě máte k dispozici připravené vzory dotazníků.

Kompletní dokumentaci k našemu API najdete na adrese https://api-docs.click4survey.com/.

Potřebujete poradit s implementací API? Napište nám na podpora@click4survey.cz.

Publikováno: 06.10.2022