Sběr zpětné vazby pomocí kiosku

Sběr zpětné vazby pomocí kiosku

Rádi byste získali zpětnou vazbu od vašich zákazníků, návštěvníků či hostů, ale nevíte, jak zajistit, aby dotazník fungoval automaticky a bezobslužně? Přinášíme hotové řešení, integrované přímo v naší dotazovací platformě.

Pro dotazování postačí tablet s připojením k internetu, ideálně ve formě informačního kiosku. Na tomto tabletu pak spustíte dotazník vytvořený v Click4Survey.

Pomůže vám s tím nový distribuční kanál Kiosek. Vyplňovat dotazník přes tento kanál je možné opakovaně, bez nutnosti vaší asistence. Respondent tak odpovídá zcela anonymně a vy získáte kvalitní a hodnotnou zpětnou vazbu.

Distribuční kanál Kiosek

V čem vám distribuční kanál Kiosek pomůže

Každý dotazník je po vyplnění spolehlivě odeslán ke zpracování a respondentovi se zobrazí závěrečná stránka s poděkováním. Poté, za malý okamžik, se dotazník spustí znovu od začátku, a je připraven pro nového respondenta. Čas pro obnovení dotazníku si můžete nastavit.

V případě, že během vyplňování respondent dotazník opustí a od tabletu odejte, po krátké době nečinnosti se dotazník znovu spouští od začátku. Takže další potenciální respondent v okamžiku přistoupení k obrazovce může vyplňovat dotazník od začátku. Dobu čekání si můžete také sami nastavit.

Nastavení Kiosek

Oba údaje můžete nastavit přímo v možnostech distribučního kanálu.

Kde je funkce dostupná

Tento distribuční kanál je dostupný v účtu BASIC, PROFESSIONAL a ENTERPRISE.

Publikováno: 07.10.2019