Ušetřete čas a nervy při tvorbě dotazníku pro diplomku!

Součástí diplomové práce je často výzkum mínění. Jak ho ale rychle a přitom kvalitně zpracovat? Řešením je online výzkumný nástroj Click4Survey. Zde je 10 důvodů proč ho použít.

  1. Je zdarma, pokud vám stačí 200 odpovědí a základní funkce (což mnohdy stačí). Ale ani vyšší verze nejsou drahé, se studentskou slevou 50% vám na nejlevnější verzi stačí 236 Kč.
  2. Jde o nástroj určený přímo pro výzkumy, žádné polovičaté řešení. V Click4Survey najdete vše, co pro výzkum potřebujete, a to vám výrazně ušetří čas a nervy.
  3. Nemusíte umět programovat. Jak název napovídá, stačí jen klikat. Prostředí je velmi intuitivní, rychle proniknete do jeho fungování.
  4. V Click4Survey můžete otázky skrývat nebo zobrazovat, takže respondenti vyplňují jen ty otázky, které se jich opravdu týkají. Konec pochybnostem a dotazům typu „mám vyplňovat i tohle?“
  5. Click4Survey za vás hlídá, zda jsou povinné otázky vyplněny. Umí odfiltrovat i řadu nesmyslných odpovědí (např. nesmyslný věk). Odpad dotazníků se blíží nule.
  6. Máte okamžitý přehled o tom, kolik lidí odpovědělo. Hned víte, jak stíháte.
  7. Linky k dotazníku můžete rozesílat vy nebo tuto úlohu můžete svěřit Click4Survey. Jednoduše pak můžete obeslat reminderem ty, kteří ještě neodpověděli.
  8. Sebraná data můžete vyexportovat a dále analyzovat v jiném programu (např. Excel). Nebo si je jen uložit do archivu.
  9. Nástroj automaticky vytváří přehledné grafy a tabulky, které lze exportovat do PDF.
  10. Pokud studujete sociologii či statistiku a vaším úkolem je provést skutečně profesionální výzkum, uvítáte funkce umožňující věci jako je nastavení kvót, filtrování, rotace odpovědí či export dat do SPSS.
Publikováno: 21.04.2015